perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kesä Suomi


Oli ihanaa päästä kotiin käymään Suomen rauhaan, edes vähäksi aikaa, ja vielä sattui tosi hyvät helteiset säät koko viikoksi. 


NJKn laiturilla






Mansikoita ja valkosuklaata




Elinan kanssa Espalla.

Äidille ja isälle kiitokset viikosta! Kohta nähdään taas! 

Taakse jäi aurinkoinen Espoo ja Helsinki! Koneen ikkunasta paljastuu pilvinen Lontoo.


Mukana matkusti hirveä määrä lakritsia, suklaalevyjä ja pari uutta ihanaa Fiskars ja Iittala juttua lentokentältä! Fiskarssin trendi-kuvioinnin saaneet perus sakset ja korento-sarjan kahvikupit, joita olin katsellut puolen vuoden ajan. Dave omi heti sini-kuosisen kupin vaikka se oli omakin suosikkini.




4 kommenttia:

  1. Aaa, en malta odottaa etta itsekin paasen pian Suomi-visiitille, viela pitais malttaa odottaa vajaa pari viikkoa.. :( Kivannakoiset tuliaiset muuten!

    VastaaPoista
  2. ihanaa matkaa! äkkiä se pari viikkoa menee.. täällä jäädään myös odottamaan loman toista osaa.
    olin miettinyt tuliaisia ihan liikaa.. lähinnä mitä hankin itselleni. kamalaa.

    VastaaPoista
  3. Pahus, tosi nätit mukit nuokin... :/ Just kun hamstrasin itselleni Iittalan Kotikaupunki-mukit ja ajattelin, että nyt saa vähäksi aikaa riittää kyl nää kaikenmaailman mukihommelit. Mut katotaan miten käy. Lähden itse Suomeen viikon päästä ja nyt oon jo aivan tulessa kun pitäis päästä jo :D Meillä on onneks (?) käynyt nyt keväällä ja kesällä niin paljon Suomivieraita, ettei suklaatista, ruisleivistä ynnä muista herkuista oo ollut puutetta.

    VastaaPoista
  4. Joo nyt ei enää mitään mukeja. Seuraava projekti on sitten koko ruokailuastiaston uusiminen. Mutta se ehkä vasta joskus kaukausessa tulevaisuudessa.

    VastaaPoista