sunnuntai 12. elokuuta 2012

Wickhamin viinitarha


Lauantain retkenä ajettiin läheiselle Wickhamin viinitarhalle maistamaan Englantilaisia viinejä. Tilalla sai vapaasti kierrellä katselemassa paikkoja, tutustumassa viinin valmistus välineisiin ja sen jälkeen käydä pienissä maistajaisissa.






Rypäleitä ei oikein voinut maistella, kun ne oli vasta tulossa.



Viineistä oma suosikki on tuo keskellä oleva rose ja toisena Pinot Noir. Daven suosikki oli taas tuo Special Reserve punainen Rondon ja Pinot Noir rypäleistä. Kaikki kolme tarttui sitten mukaan sunnuntain grillausta varten. 

Hauskaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Voi minun piti kommentoida tätä jo aikoja sitten, näyttää tosi mielenkiintoiselle! Olisipa hauska maistella Englantilaista viiniä, huutelee yksi viininrakastaja täältä. Ilmeisesti tämän ilmaston lämpenemisen kanssa siellä alkaa kohta olla jo aika otolliset viininviljelysäät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosin ei säiden puolesta tänä kesänä ainakaan!
      Englantilainen kuohuviini on jo melkein samaa laatuluokkaa kuin mikä tahansa muu kuohuva. Sen tekemiseen omasta mielestäni ilmasto sopiikin parhaiten. mutta Toi rose oli hyvää, punaviiniä pitää vielä arvioida.
      Kauppaan vaan ostamaan. tosi hyviä tuottajia esim Gusborne, Nyetimber ja Ridgeview. Tosin onhan ne hintavampia kuin muut vastaavat :D

      Poista