lauantai 29. syyskuuta 2012

Lokakuu

Siis miten nyt voi olla jo lokakuu??
Kuukausi on pyörähtänyt loman jälkeen siivillä. Uusi työpaikka Lontoon ydinkeskustassa vie edelleen kaiken energian ja keskittymiskyvyn. Mun tiimiin liitymisen jälkeen on mennyt uusiksi ravintolakonsepti, ruokalistat, viinilistat, palvelukonsepti, keittiöhenkilökunta ja asiakkaita tullut lisää kymmenkertaisesti. Ja tehtävää on vielä hirveästi, että oltaisiin siellä missä halutaan olla. 

Työmatkaan on tullut 10 minuuttia lisää kun hurautan metrolla neljä pysäkkiä keskemmäs keskustaa mutta en enää joudu tulemaan kotiin yöbussilla keskellä yötä kun metro ei enää kulje. Tosin nyt kuljen aina ruuhka-aikaan mikä on ahdasta mutta kun tietää keinot saa yleensä jossain vaiheessa istumapaikan. 

Ja parasta ehkä, että nähdään Daven kanssa nyt enemmän. Välillä meni helposti viisikin päivää ennen kuin oltiin hereillä samaan aikaan. Ja syödään nyt yhdessä melkein joka ilta.

Joka aamu töihin mennessä vilkaisen sumun läpi Big Beniä ja Houses of Parliment torneja etten unohtaisi missä ollaan. Uudessa paikassa on ollut erikoisinta kuinka paljon turisteja meillä käy asiakkaina. Hirveästi japanilaisia ja amerikkalaisia ja suomalaisia. Kaikki kovin erilaisia ravintolakäyttäytymisen suhteen. Omana alalajinaan 'väsynyt turisti'-raukka joka raahautuu ravintolaan syömään jotain viimeisillä voimillaan, saattaa olla aggressiivinen. heh.

Ja juuri kuin luulin tottuneeni tähän ruokakulttuuriin tämä tulee vastaan. ETIKKAKURKKU PERUNASIPSI. Miksi? 

Hauskaa viikonloppua!!! 

3 kommenttia:

  1. :DD NIINPÄ! MIKSI?!?

    ...

    syksy on kyllä vierähtänyt ihan siivillä, en ymmärrä! Ihanaa viikonloppua sinnekin suuntaan

    VastaaPoista
  2. Satuin googlen kautta jotain muuta etsiessäni löytämään blogisi ja päädyin tänne lukemaan. Sen verran täytyy kommentoida, että onko nuo sipsit tosiaan etikkakurkun makuisia vai hillosipulin, niinku mä ymmärsin...? Kiva blogi muuten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips!
      Kiva että eksyit ja on ne etikkakurkun makuisia jollain kummallisella kemiallisella tavalla :D

      Poista