sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Aurinkoinen viikonloppu

Lontoossa taas aurinko paistaa vaihteeksi  eikä ole satanutkaan kuin parina päivänä tällä viikolla. Kiire on ollut kova duunijuttuja järjestellessä ja uutta oppiessa. Nyt kuitenkin viikonloppu vapaana ja sunnuntai rentoutumista uutta työviikkoa odotellessa.
Me jätetään usein suunnitelmat auki ja katsotaan mitä jaksetaan tehdä viikoloppuisin. Eilen käytiin Crouch Endissa vähän katselemassa mitä olisi tarjolla muttei oikein innostuttu mistään paikasta. Siellä on yks mukava ranskalainen kasvis kahvila, joka tekee tosi hyviä suolaisia täytettyjä lettuja, mutta niidenkin keittiö oli mennyt jo kiinni siinä vaiheessa kun sinne ehdittiin. Ja meidän vakio paikassa The Queensissa keittiö aukeaa uudestaan vasta kuudelta, joten mentiin sitten vaan ruokakaupan kautta kotiin. Päätettiin juhlistaa ensimmäistä yhteistä viikonloppua kera juustojen ja herkkuleikkeleiden.


Tänään sunnuntaina on pieni siivouspäivä ja perinteinen Englantilainen aamiainen: paistettuja kananmunia, paahtoleipää ja paikallista mustaa makkaraa, black pudding, jota Dave toi toissa viikolla Skotlannista tuliaisina. Aamiainen on niin tuhti ettei lounasta välttämättä tarvitse ajatella.
Eipä täällä sen kummempaa tänä viikonloppuna.

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti