torstai 25. elokuuta 2011

Jippikajei!

Tänään alkoi vihdoinkin tapahtua!


Sain postissa National Insurence numeron jota oon odottanu. Sitä pitää anoa työkkäristä ja sitä tarvitsee verotukseen kun menee töihin.

Huomenna tapahtuu myös muuta mullistavaa mutta kerron siitä myöhemmin kun en halua manata sitä.


Eilen käytiin Victoria & Albertissa toteamassa että se on ihan liian suuri museo ja siellä on ihan liikaa kaikkea katsottavaa.


Parhaimmistoa oli kuitenkin tämä viinurille tarpeellinen viinituoppi ja sarjaan kuuluva asiallinen kyyleri!

V&A sijaitsee South Kensingtonin metron lähellä, missä on sattumoisin myös aika hyvä leipomo.

Hummingbird Bakery siinä kulman takana asemalta. Lamborghini kaupan ohi ja vähän matkaa eteenpäin, siinä. Ketju on kuuluisa siitä että ne toi Red Velvet kakun ensimmäisenä Britteihin ja niiden Whoopie Piet on aiheuttanu jonkulaista mediamyllerrystä aikoinaan. Melkeen teki mieli maistaa juuri kyseisiä herkkuja.



Matkamuistoiksi lähti sitten kuitenkin mukaan suklaa brownie suklaa kuorrutuksella ja vadelma suklaa juustokakku. Vähän reissussa rähjääntyny nuo leivokset mut ei se makua ainakaan haitannu. Ens kerralla sit red velvet ja whoopie kakku!

3 kommenttia:

  1. Moi :) Kuinka kauan sinulla kesti saada NI-numero sen tapaamisen jälkeen? Mulla on tapaaminen työkkärissä syyskuun alussa.

    Mielenkiintoinen blogi :) Minulta voi myös kysyä jotain näistä käytännön järjestelyistä (parissa kuukaudessa tullut lomake jos toinenkin täytettyä :P)

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Kiitti et tykkäät!
    eli NI asioita koskevaan puhelin numeroon ja varasin tapaamisen joka oli siitä viikon päästä camdenissa. Haastattelu kesti yhteensä odottamiseen sun muine tunnin. siellä kysellään työtilanteesta ja mitä maassa teen ja varmistellaan oletko oikea henkilö. sitten ne ottaa passista kopion ja ilmeisesti kaikki info lähetetään Glasgowhin! Ilmoitettiin että numeron saamisessa kestää 2-4 viikkoa. Mutta mun oma numero tupsahti postista jo tasan viikon kuluttua.
    Itse nyt sit viel odottelen miten sen pankkitilin kanssa käy mut kyllähän sekin sieltä alkaa jo näyttää lupaavalta.
    Ootko kanssa Lontoossa?

    VastaaPoista
  3. Joo, olen :) NW3-alueella asutaan, joten aika on tuohon samaan Camdenin toimistoon :) Kiitoksia vastauksesta!

    VastaaPoista