sunnuntai 7. elokuuta 2011

Perillä

Äiti, isä ja isosisko oli eilen kaikki saattamassa ku lensin eilen illalla Heathrowelle. Mukaan lähti kolme isoa matkalaukkua ja isoin mahdollinen lentolaukku. Lennolla tarjottiin ihmeellinen kananmuna-tomaatti sämpylä ja yllätten aika kummallisen makusta teetä. Olin pettynyt British Airwaysiin ainoastaan sen teen laadun takia. Ja ehkä sen etten onnistunu maksaa ylimääräsiä matkalaukkuja etukäteen netissä, vaikka kuinka monta kertaa yritin. Laukut pysty maksaa kuintenki erikseen kentällä lippukassalla.

Dave oli tullu mukavasti taksilla kentälle vastaan niin että saatiin kaikki laukut mahtumaan. Lentokentältä ajaa meille joku 40 minuuttia, eikä onneks edes ollut yhtään ruuhkaa. Perillä olin niin väsyny etten jaksanu ees syödä mitään vaan nukahdin melkeen heti.

Kämpän kanssa tulee oleen vielä hirveesti tekemistä ennen ku se on kunnossa. Tarvitaan toinen vaatekaappi, vaatelipasto ja hyllyjä, sit kaikkee pientä tavaraa niinku roskiksia ja lamppuja ja kaikkea muuta. Tänään jaksoin siivota yläkerran kylppärin ja laittaa sinne kaikki paikoilleen. Odotellaan huomiseeen et pästään ostaan ensimmäiset tarvittavat huonekalut ja pikkutavarat. Laitan kuvia sitten ku täällä on edes vähän siistimpää.

Hauskaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että oot päässy turvallisesti perille! Sänky on löytäny paikalleen ja nukun siinä rakkaudella. kiitos vielä! :)

    ♥elina

    p.s. joko sammakko löysi paikkansa kylppäristä?

    VastaaPoista
  2. ihanaa että on hyvä! ja OLE hyvä. oli siin raahaamistaki <3 ei oo ihan tyttöjen hommaa.

    sammakko odottaa vielä lopullista sijoitusta. ehkä joku kasvi?

    <3

    Virve

    VastaaPoista