sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joululahjalauantai


Lauantaina oli meidän virallinen joululahjojen ostopäivä tehoisku. Ei haluttu mennä keskustaan joten aamulla aikasin päätettiin lähteä Stratfordin uuteen valtavaan Westfieldiin. Wesfield on sellanen valtava ostoskeskus Länsi-Lontoossa, mut nyt ne on rakentanu uuden Westfieldin Itä-Lontooseen Olympialaisia varten. Ensi kesää varten rakenteille oleva Olympia puisto on aivan ostoskeskuksen vieressä ja sinne näkeekin aika hyvin. Valtava. Olympia puisto ja itse ostoskeskus. 

Tultiin paikalle yhdeltätoista ja siellä oli jo paljon väkeä muttei yhtään niin paljon kuin mitä oltiin oletettu. Pääsi liikkumaan ihan mukavasti vaikka kassoille olikin jo pitkät jonot. Tehtiin kunnon tehoisku ostokset ja sitten käytiin hampparilounaalla Gourmet Burger kitchenissä, koska se oli vähiten täynnä kaikista muista paikoista.





Siellä on luistiratakin!

Kun tultiin lounaan jälkeen takasin kaupoille huomattiin että nyt on väkeä enmmän kuin laki sallii liikeellä, ostettiin pikaisesti vielä muutama lahja, käytiin ruokakaupassa ja äkkiä kotiin. Tää oli ilmeisesti se toiseksi kiireisin joulun ostospäivä.

Tykkäsin paljon enemmän tästä uudesta Idän westfieldistä kuin siitä alkuperäisestä. Ihan loistopaikka varsinki lahjojen ostoon ja shoppailuun. Pakko mennä joskus uudestaan. 


Ai niin ja ihan älyttömin juttu: Daven äiti on hankkinu meille huhtikuuks liput kattomaan Jerry Seinfeldiä Manchesterissä! Ihan älytöntä. Sitä odotellessa.

Muutaman päivän päästä kuitenki Suomeen joulun viettoon ja kattoon perhettä ja kavereita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti