torstai 1. joulukuuta 2011

Kuumia puheenaiheita

Täällä kampaajareissu kestää KOLME tuntia. Ihan älytöntä. Eihän sinne nyt mennä olemaan. Kahdessa tunnissa ne on saanut vasta värin ja pesun tehtyä. Huoh. Varaa siihen sitten koko päivä.

Päivän kuumia puheenaiheita:

Mystiset agressiiviset leppäkertut joita on kuulemma joka puolella. Ja ne ei ole niitä tavallisia vaan jotain mutantteja koska niillä on punaiset pilkut mustalla pohjalla, ne on rumia ja ne lentää SUORAAN päin.

Vanhentuneiden mango palojen syöminen.

Hunajan ihmevaikutukset ja allergia sitruunalle.


Viinikaupan myyjä joka innokkaasti tyrkytti apua mutta ei kuitenkaan osannut suositella tietystä ryhmästä mitään järkevää, ei tiennyt mitään vuosikerroista ja myönsi ettei edes pidä tai koskaan maista kyseistä tuotetta. Bordeauxta se olisi kuulemma osannut kaikki vuosikerrat. Kiitos tästä. Sitten kun valitsin tuotteen, sitten se osasi kehua sitä hyväksi ostokseksi. Jaahas.

Naispuolisten hypotermia potilaiden sadat tapaukset pikkujouluaikaan Britanniassa. Baariin ja baarista kotiin ilman takkia tai kenkiä. Alkoholi vielä edistää hypotermian mahdollisuutta.

Ai niin ja kampaaja kysyi että juhlitaanko Suomessa joulua.


3 kommenttia:

  1. Ääk, meillä pörräsi yks ilta tuommoinen musta leppäkerttu! :O Mutta se oli enemmän kiinnostunut kattolampusta kuin ihmisistä :) Eikä ole sen jälkeen näkynyt.

    VastaaPoista
  2. hah! Oliko erityisen aggressiivinen kattolamppua kohtaa?
    mä kun olin varma et tää on joku urbaanilegenda..

    VastaaPoista
  3. Mä näin viikolla ihan oikeanlaisen leppiksen käppäilemässä asfaltilla. Mietin jälkeenpäin, et oliskohan mun pitänyt kantaa raukka lämpimään ja horrostaa se. Tai mitä ja missä ne nyt tekeekään talvisin. Jäi pikku huoli että selviääköhän se reppana :(

    VastaaPoista