torstai 22. syyskuuta 2011

Aamuja

Meen töihin aikasin aamulla ja tuun takas kotiin vasta puolen yön jälkeen. Sen takia aina vapaapäivänä aamut on parhaita kun ei tarvitse kiirehtiä tai mennä mihinkään. Saa rauhassa nukkua vähän myöhempään, heräillä rauhassa, kattoa nettitelkkaria ja syödä aamiaista lounasaikaan.
Jogurttia, marjoja ja hedelmiä.
Paikallinen Elovena-tyttö.
Me tarvitaan kahta eri maitoa: punanen on rasvaton ja vihreä kaks prosenttinen. 
Kaurapuuroa, marjoja ja teetä!
Kesti hetken ennen ku huomasin et pankista oli vihdoin tullu kirje ja siskolta paketti! Sisko oli lähettäny Fazerin suklaalevyn ja irtokarkkeja. Tälläsia pakettaja sais tulla joka viikko! Haaveilen Fazerinasta..


Kävin sitten pankissa kysymässä mitä ne tykkää siitä mun hakemuksesta ja NYT mulla on PANKKITILI. The Co-Operative Bank pelasti ja niiltä saa ihan älyttömän hyvää, asiakaslähtöistä palvelua. Ja tänäänki ku kävelin Wood Greenin pääkatua Co-op pankille niin kaikki muut pankit oli niin täynnä asiakkaista et siellä oli ainaki puolen tunnin jono mut mun pankissa ei ollu ees paha jono. Se nyt saattaa oll ahyvä tai huono asia mut tällä hetkellä se on hyvä. Nyt saan ekan palkanki suoraan tilille! Ilon päivä ja samalla hain siitä vierestä kirjastokortin!

Laitoin äsken pizzataikinan kohoomaan ja alan kohta vääntää illallista. Mennään illalla Muswell Hillin Odeoniin kattoon Tinker Taylor Soldier Spy - leffa. Loistava vapaapäivä!

2 kommenttia:

  1. se on ihana! mies työntää kuulaa pellolla niukasti pukeutuneena. syökö puuroa ennen vai jälkeen? kuva ei kerro.

    VastaaPoista