Työnhaku kävi jännitysnäytelmäksi.
Ensimmäisenä tuli soitto Michelin
tähti paikasta jota pyörittää Islantilainen keittiömestari ja Ranskalainen
sommelier. Paikalla on erittäin vaikuttava viinilista ja yli sadan
shampanjan shamppis lista ja siihen kuuluva shampanja baari. Ruoka on modernia
Eurooppalaista Skandinaavisin ja Islantilaisin vaikuttein.
Somppa-ravintolapäälikkö haluaa mut shamppisbaarin vastaavaksi muutaman
kuukauden ajaks jonka jälkeen voisin siirtyä saliin tai jäädä juomapuolelle
harjotteleen.
Tein baarissa koevuoron, aina välillä vilkuillen kaivaten
ravintolasalin puolelle, samalla kun näpersin menemään Ascottia tai
Shampolitania. Siitä on yli vuosi kun viimeksi tein koko illan baaritiskin
takana, mutta ihan kivasti se meni.
Sitten tuli soittoa ravintolasta
Mayfairissa, myös Michelin tähti paikka, joka kuuluu kolmen ravintolan ryhmään.
Tapasin siellä ketjun omistajan ja ravintolapäällikön. Ravintola on bistro
tyyppinen rentoa mutta hyvää palvelua painottava ravintola viikottain
vaihtuvine ruokalistoineen. Ravintolapäälikkö tarjosi hovimestarin paikkaa.
Tästä tuli heti ykkös vaihtoehtoni.
Mutta kun kävin tekemässä
loistokkaan tunnin mittaisen koevuoron melkein tyhjässä ravintolassa petyinkin
kovasti. Palvelun taso, asiakkaiden taso ja koko paikan tunnelma oli tylsä.
Lontoossa jaellaan Michelin tähtiä ihan kelle sattuu ja miten sattuu.
Seuraavaksi soitti vasta avanneen
hotelliravintolan Australialainen ravintolapäälikkö, kävin erittäin
vaikuttavassa linnassa haastattelussa, ja tarjosivat myös hovin paikkaa. Tässä
ravintolassa on parasta työmatkan lyhyys ja mahtavan hieno ravintolasali. Itse
lista on vähän tylsähkö. Plus oon lukenut joitain ei niin imartelevia
arvosteluja. Komea se kyllä on.
Kulman takaa tuli sitten
SUNNUNTAIaamuna soitto että mun suosikki ravintolan ravintolapäällikkö täällä. Tuletko haastatteluun? Paikassa on Skotlantilainen
keittiömestari ja ruoka Englantilais-Ranskalaista. Kauden raaka-aineita ja
lähiruokaa. Sanoin sitten ihan suoraan että nyt on kyllä niin että oon jo käyny
parissa haastattelussa ja oikeestaan jo valitsemassa parista rajatusta
vaihtoehdosta mihin oon menossa. Jätin asian muhimaan.
Maanantai aamuna (pyhäpäivä) tuli
sitten pitkä sähköposti jossa ravintolapäälikkö tarjoaa paikkaa, pelkän ansioluettelon ja
sunnuntaisen puhelinkeskustelun perusteella. Siinä on miehellä jo yritystä, ja
hyvä palkkatarjous, joten suostuin menemään tiistaina haastatteluun. Se
oli pisin haastattelu neljästä jossa ravintolapäälikkö puhuin tunnin
siitä millanen paikka on. Paikassa on paljon sellaisia asioita mistä tykkään ja
se on paljon mielenkiintoisempi kuin edellinen ykkös vaihtoehto. Niinpä
suostuin tekemään koevuoron myös siellä sitten keskiviikkoiltana. Jos vaikka
silloin saisin päätettyä.
Kävin tekeen koevuoron eilen ja otin paikan vastaan. Alotan työt maanantaina. Nyt on sit viel kivasti pitkä viikonloppu vapaata molemmilla!
VAU, ONNEE MURU!!!
VastaaPoistaihanaa kun löyty sellanen paikka, mikä vaikuttaa hyvältä ja kaikkee! ♥
halauksin, e
Kiitti kulta! Isot halit takas. <3
VastaaPoistaViimein eksyin tänne sun hauskaan blogiin! Onnea paljon uudesta työpaikasta! Tarjouksiahan tuli vaikka kuinka :o Nauti Lontoosta, siellä on varmasti ihanaa!
VastaaPoistaKiitti paljon ja kiva jos joku tätä jaksaa lukea! Lontoo tuntuu jo mukavasti toiselta kodilta ja kämppäki alkaa vihdoin olla asuttava..
VastaaPoista