tiistai 15. marraskuuta 2011

MUARGH!

Ensimmäinen päivä töissä! 

Marssin sisään tehdäkseni töitä mutta meillä olikin sellaisen vasta rantautuneen Ranskalaismiehen kanssa alokaspäivät. Eli käytiin esimiesten kanssa läpi kaikkea mahdollista talosta. Talo on valtava hotellin yhteydessä oleva kompleksi, joten puolet ajasta opeteltiin historiaa tai harhailtiin jossain käytävällä ja yritettiin paikantaa uloskäynti tai oikea ovi. Opeteltiin talon sääntöjä ja ruokalistaa. 

Kuinka monta erilaista tapaa Englantilaisilla oikeen on paahtoleivälle? Ööh ainakin kolme! Toast, sippet, soldiers.. aivan pihalla. Sitten pitää opetella mikä on neep, haslet, rarebit, pink fir tai choc ice. Aivan pihalla. Mut KYLLÄ se SIITÄ. Ja huomenna meillä on näistä KOE. 

Piccadilly oli aivan tukossa tänään illalla ja kaiken lisäks mä menin sillä epähuomiossa yhden pysäkin väärään suuntaan. Mikä muuten tapahtu nyt ensimmäistä kertaa! Joten 20 minuutin työmatka kesti sen 45 minsaa. 

Dave tekee meille illalliseks hampurilaisia ja perunalohkoja joten pääsen syömään sitten lukemaan kokeeseen!

Hali!

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Pakko tulla kommentoimaan, kun oon jäänyt totaalisesti koukkuun tähän siun blogiin. Luin tänään löydettyäni tän kokonaan läpi. Oon niin Lontoo/Englanti-kuumeen kourissa, että pakko lukea taas kaikki Englanti-aiheiset blogit lävitse ennen kuin sinne itse taas pääsee.

    Tässä merkinnässä miuta jäi kauheesti kiinnostamaan mitä nuo soldiers ja sippet on? Toast on vissiin se ihan tavallinen tapa paahtoleivän valmistuksessa? :)

    Kivaa viikkoa sinne ja onnea uudesta työstä!

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Oon ite ollu aikoinaan tosi kova lontoo/britti fani joten tiedän mitä tarkotat.
    soldiers=kapeiksi palkeiksi leikattua toastia. niitä voi dipata vaikka kananmunan keltuaiseen.
    sippet=ihan vaan paahtoleipää mutta vanhan kansan sana.
    meillä ei saa asiakkaalle sanoa sanaa toast. sitten kun ne kysyy mikä on sippet pitää sanoa crute. hah.

    kiva että tykkäät blogista. oon itse ihan yllättyny ku joku tänne aina tiensä löytää <3

    ja kiitos palautteesta. jutellaan siis myöhemmin lisää!

    VastaaPoista