torstai 24. marraskuuta 2011

(Tylsiä) Viikkoja

Uudessa työpaikassa nyt kaks viikkoa ja joulukausi puskee jo päälle. Muuten ihan sitä marraskuista arkea itseään. 


Kokeiltiin uudemman kerran sunnuntaina Toad in holesia eli konnia kolossa. Eli makkaroita valtavassa Yorkshire Puddingissa. Tällä kertaa tehtiin taikinaa pienempi määrä ja valvottiin uunilämpötilaa niin tuli jopa kuvattava versio. Edellinen oli vähän liian tummassa paahdossa. Dave on ulpee tosta ohjeesta koska se kuulemma toimii pomminvarmasti.




Kun heräsin keskiviikko aamuna tuplavuoron jälkeen löysin Daven jättämän cupcaken keittiön pöydältä. Päivän parasta kuppi teetä ja aamiais cupcake!


Lontoossa ihmisten työmatkat on tosi pitkiä. Puolta tuntia lyhyempi matka on harvinaisuus, joten Lontoon metrossa kaikilla on luettavaa mukana; ilmais sanomalehti Metro tai Evening Standard, juorulehtiä, kindle lukulaitteita tai kunnon vanhan aikainen KIRJA.  Itse sain vihdoin luettua loppuun Neil Gaimanin American Gods kirjan. Sinänsä harmi koska kirja on loistava, mutta helpotus koska pokkari on valtavan kokoinen ja herättää laukusta esiin kaivettaessa aina jonkinasteista huomiota. Ihmiset muutenkin aina kattelee mitä muut lukee TAI mikä perempaa tungoksessa tylsyydestä lukee toisten olan yli mitä ne lukee. Itsekkin syyllistyn samaan jos on järkyttävä tungos ja jonkun Kindle on siinä edessä. Mitä muutakaan siinä tilanteessa voi tehdä?

Semitylsä postaus kun kaikki aika menee töissä, katellessa leffoja, flunssassa tai nukkuessa. Ihanaa alkavaa talvea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti