maanantai 14. marraskuuta 2011

Tuliaisia



Osasin odottaa pakettia Suomesta Saaralta, mutten seitsemältä maanantai aamuna. Posti ei oo koskaan aikasemmin tuonu meille mitään ennen kymmentä. Onneks Dave on hereillä ja tilanteen tasalla saadakseen oven auki. Paketissa on parhaita Suomalaisia asioita eli karkkia ja Trendi-lehti! Tuli ikävä Suomeen kun selaili Trendiä. Pystyn kerrankin olematta heti avaamasta karkkipussia kun ajankohta on niin petollinen.


Saaran paketin kohokohta on Amsterdamin tuliainen Van Gogh museosta Almond Blossoms printillinen sateenvarjo! Se on niin hieno että otetaan käyttöön vasta kun kaikki muut sateenvarjot on hukattu tai kadotettu.. Samalla oon kateellinen koska Saara näin kertoo nähneensä kyseisen maalauksen luonnossa.


Kiitos Saara. Sun valokuva on meidän eteisen ilmoitustaululla <3 syöt siinä aamiaista Skotlannissa!


Tänään on viimeinen vapaapäivä kun huomenna alkaa uusi työpaikka.. Jatkan viikonlopun teemaa olemalla tekemättä mitään. 


4 kommenttia:

  1. Moikka! Tiesitkö että monet Poundlandit ja 99p storet myyvät Pandan normi- ja täytelakuja :)

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Kiitos kovasti tiedosta. Pitää ratsata meidän 99p joku päivä ja kattoo mitä löytyy!
    Joo aina välillä kaupoissa näkyy Pandan lakua. Meillä ruokakaupassa myydään myös tosi hyvän laatusta Aussi lakua, jota oon ostunu jos on lakua tehny joskus mieli. Mut mun suurin kiusaus on suklaa.
    Tekemistään odottaa vielä matka Suomalaiselle merimieskirkolle etelä lontoossa jonka myymälässä myydään ilmeisesti myös Dumblea!

    joku päivä pyhiinvaellus sinne.

    VastaaPoista
  3. hei mun kommentti on kadonnut tai sensuroitu täältä! piti vaan sanoa että mulla ei ole mitään muistikuvaa aamiaisista skotlannissa, mutta ihanaa että näette mut siellä joka päivä aamiaisensyöjänä.

    VastaaPoista
  4. mitä sä kuumeilet siellä? :D ei tänne oo tullu mitään kommenttia.
    tai sitten se kuuluisa sensuuri iski!
    niinpä. jokapäiväinen aamiaisensyöjä. sinä. saara.

    VastaaPoista