perjantai 11. marraskuuta 2011

Vastaamattomia kysymyksiä 2

Tärkein ja dramaattisin: Miksei astioita käsinpestäessä huuhdella ollenkaan puhtaalla vedellä? Onko astianpesuaine jäämä terveysriski?

Ärsyttävin: Miksi taloissa on talvisin aina tosi kylmä? Lähinnä kysymys kuuluu, miksi eristys on niin huono? Ottaa esille silikoniikkunatiivisteen, huomaa että ikkunat on asennettu päin helvettiä. Googlettaa homeen terveysriskit.

Neuroottisin: Miksei ihmiset, joko A käytä talvisin takkia tai B käyttää heti syksyn alkaessa paksuinta mahdollista Alpeille suunniteltua toppatakkia? Periaate ei mitään tai kaikki mahdollinen tuntuu epämukavalta.

Miksi Lontooseen tulevilla ulkomaalaisilla on aina myös Alpeille suunniteltu talvitakki? Ei kai täällä nyt niin kylmä? Turistit ovat myös käsittämättömän ärsyttäviä julkisissa kulkuneuvoissa. Jäädään sitten siihen keskelle pällistelemään kun se metro tulee niin kukaan ei pääse mihinkään. Tai toisin päin. Käytetään minuutti metrosta poistumiseen ja sitten jäädään siihen eteen sen laukun kanssa pällistelemään. Mihinköhän sitä menisi? Katsonpa tästä opaskirjasta.

No nyt kun ensi vuonna on ne Olumpialaiset niin se kamala vanha metrojärjestelmä pitää yrittää laittaa kuntoon, että se sietää niitä harhailevia ja ihmetteleviä turisteja jopa miljoona kertaisen määrän lisää. Mut sitten kun ne korjaa sitä niin niiden pitää aina korjata viikonloppuna, kun ei ole sitä töihinmenoliikennettä. Mutta sitten A on aika hankala mennä viikonloppuna töihin tai B jos ei viikonloppuna tarvitse mennä töihin, ei voi oikeastaan mennä mihinkään kun SEITSEMÄN kolmestatoista metrolinjasta on korjauksessa. Heh.

Miksi ravintoloissa on aina joko liian kylmä tai liian kuuma? Syö sitten siinä takki päällä kuin terassilla olisi, tai otsa hiestä valuen kuuman tuulen pyyhkiessä katosta. Myös tarjoilija tärisee tai hikoilee olosuhteista riippuen kuin kuumeen kourissa.

Totuttelemiskysymys: Miksi ne niiden lämmityslaitteet on niin kovaäänisiä? Tuskin sain viime yönä unta. Hyväksyin asian, koska kerrankin oli lämmitys päällä!


Ai niin. Koevuororumban päätteeksi sain uuden työpaikan. Aloitan jo ens viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti